SKF

skf header1

Lagerfabrikant SKF levert al bijna honderd jaar kwaliteitslagers aan autofabrikanten over de hele wereld. De ruime reeks producten zoals wiellagers, multi-V en distributiesets, span- en geleiderollen, druklagers en andere rollagers met OE-kwaliteit is ook beschikbaar voor de vervangingsmarkt. SKF steekt veel energie en middelen in onderzoek en ontwikkeling van lagers en nieuwe lagerconcepten. Dit heeft geresulteerd in talloze technische innovaties en nieuwe producten die tegenwoordig de standaard op het gebied van lagers vormen.

SKF-product-banner

Reparatievideo’s
SKF heeft diverse instructievideo’s voor reparaties van populaire of gesofistikeerde motoren gemaakt. U kunt alle video’s nu hier bekijken.

Pole Position
Uw concurrenten groeien en worden steeds sterker en uw klanten hebben meer keuze op gebied van onderhoud. Het runnen van een succesvolle, winstgevende garage is een uitdaging die niet alleen het nieuwste gereedschap vereist, maar ook de nieuwste informatie. Het SKF Pole Position programma kan u hierbij helpen. Het programma werd specifiek voor garages gecreëerd, met als doel hen een voorsprong in de markt te bieden. Hoe? Door technische en praktische informatie te geven waardoor de monteurs nog beter werk kunnen leveren. En door de nodige wapens te geven om de vertrouwensrelatie met de klanten verder op te bouwen – verreweg de beste manier om een garage te ontwikkelen.

Waarom Pole Position – wat heeft Pole Position te bieden ?
    * Veel voorkomende vragen       
    * Montagetijden
    * Foutenanalyse en probleemoplossingen
    * Montage & demontage tips
    * Tips voor het vermijden van lagerschade
    * De juiste aanhaalmomenten

Kortom, SKF stuurt u per e-mail de Pole Position technische bulletins waarin de specifieke informatie staat over het onderwerp dat wordt behandeld. Daarnaast sturen wij u 1x per jaar alle verschenen bulletins, gebundeld toe. Bent u een garagebedrijf en  heeft u interesse in SKF Pole Position? Grijp dan uw kans om met SKF samen te werken, zoals het Ferrari F1 team nu al meer dan 50 jaar doet. Vraag bijkomende informatie hier aan.