Qualified Diesel Specialist

Wij laten u graag kennis maken met QualifiedDiesel: een uniek programma waarmee we u als garagist in staat stellen veel voorkomende dieselreparaties zelf uit te voeren. De huidige dieseltechnologie van de auto vraagt om de juiste apparatuur en specifieke kennis van de monteur. Tekenen van slijtage kunnen namelijk optreden na ongeveer 200.000 kilometer. Vervanging van injectoren of de opvoerpomp zijn reparaties die interessant zijn voor het autobedrijf om zelf uit te voeren. QualifiedDiesel biedt uitkomst voor deze reparaties, met een compleet assortiment onderdelen en trainingen.

 Compleet assortiment ruildelen
 

Met het EasyDiesel-programma bieden we u een breed spectrum aan diesel ruilonderdelen die volgens strikte fabrieksvoorschriften van Bosch, Delphi, Denso en VDO zijn gereviseerd. En dat tegen betaalbare prijzen. De meest voorkomende injectoren en CR pompen heeft uw EasyDiesel grossier op voorraad en zijn te bestellen via www.mijngrossier.be.

  
  

Kennis bijtanken met dieseltrainingen

 

Aan de hand van doorgedreven opleidingen via het trainingsinstituut AutoNiveau brengen we uw kennis op het gebied van diesel naar een hoger niveau zodat u zelf de juiste diagnoses kunt stellen en reparaties zelf kunt uitvoeren.

We starten met een EasyDiesel introductieavond waarbij we u kennis laten maken met de volgende onderwerpen:

  • Welke systemen zijn er en hoe herken je deze?
  • Wat zijn de functies van de verstuivers, hogedruk pompen, regelcomponenten en brandstoftoevoerdelen?
  • Wat is de functie van het DPF, de relatie met de verstuivers en de invloed op het EOLYS system?
  • Wat kan de functie zijn van de communicatie-apparatuur bij onderzoek naar het functioneren van CR, pompverstuivers en hogedrukregelingen?
  • Waarom is het nodig om een code in te voeren in het motormanagement?
  • Welk gereedschap heeft u nodig bij een reparatie aan het dieselinspuitsysteem?
  • Wat te doen als met de bestaande kennis en equipement geen diagnose gesteld kan worden?

Deelname aan de introductieavond is gratis en vindt plaats bij de deelnemende EasyDiesel grossiers.
Na de introductieavond kunt u tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan een dieselvervolgtraining bij AutoNiveau. Bij het afronden van deze training ontvangt u het predicaat “Erkend Dieselreparateur”.

  
Geen financieel risico met Test & Go
 

Dieseldelen zijn over het algemeen kostbaar. Ondanks het feit dat u de juiste diagnose gesteld heeft, kan het voorkomen dat u een injector onnodig vervangt. Niets vervelender dan dat u deze onterecht aangeschaft heeft. Met het Test & Go programma bieden we u de mogelijkheid om deze injectoren te retourneren. U loopt hiermee geen financieel risico, een geruststellend gevoel. Vraag uw grossier naar de voorwaarden.

 

Speciaal gereedschap

 

Voor sommige reparaties aan een dieselmotor is speciaal gereedschap vereist om de reparatie snel en goed uit te kunnen voeren. Wij beschikken over speciaal gereedschap dat benodigd is voor reparaties aan een dieselmotor.

  
 

Helpdesk

 

Als “Qualified Diesel Specialist” kunt u gebruik maken van onze professionele en zeer ervaren helpdesk. Daarmee bent u in staat om alsnog uw klant te helpen en voorkomt u dat onnodig veel kosten worden gemaakt.

  

Inschrijven
 

Start vandaag nog met EASYDIESEL! en word “Qualified Diesel Specialist”. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw vertrouwde contactpersoon.

EasyDiesel Preferred Partners

Deelnemende EasyDiesel grossiers herkent u aan de titel EasyDiesel Preferred Partner. EasyDiesel Preferred Partners zijn bevoegd om Qualified Diesel Specialisten aan te stellen en beschikken over een uitgebreide voorraad originele dieseldelen van de marktleiders Bosch, Delphi, Denso en VDO.

Qualified Diesel Specialist

Na het afronden van de trainingen ontvangt u van ons het predicaat Qualified Diesel Specialist waarmee u laat zien specialist te zijn op het gebied van dieselmotoren.

De status Qualified Diesel Specialist biedt u een aantal voordelen:

Meer omzet
U hoeft voortaan geen nee meer te zeggen tegen uw klanten, want u bent voldoende getraind om de juiste diagnoses te kunnen stellen en dieselreparaties zelf uit te voeren. Dat betekent meer klanten in uw werkplaats en dus meer omzet.

Meer erkenning
U ontvangt het predicaat Qualified Diesel Specialist waarmee u zich zichtbaar onderscheid van uw concurrenten. En deze competenties mogen getoond worden! Daarom ontvangt u van ons een gevelbord en promotiematerialen waarmee u uw klanten kunt laten zien dat u specialist bent in uw vak, met diagnose en reparatie van dieselmotoren in het bijzonder.

Extra faciliteiten
U kunt gebruik maken van een aantal extra faciliteiten waaronder technische ondersteuning, gereedschap en marketingactiviteiten. Dankzij regelmatig terugkerende trainingen en toegang tot onze kennisdatabase blijft uw kennis up-to-date. Zijn er vragen waar u niet uitkomt, dan kunt u gebruik maken van een telefonische helpdesk. Qualified Diesel Specialisten mogen gebruik maken van het Test & Go programma. Heeft u injectoren gemonteerd en de klacht is daarmee niet opgelost? Dan kunt u deze injectoren kosteloos retourneren bij uw EasyDiesel grossier.

Meer klanten
Als Qualified Diesel Specialist lift u automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiele klanten de weg naar u weten te vinden. Dat betekent meer naamsbekendheid en nieuwe leads zonder dat u er extra inspanningen voor hoeft te doen. We zorgen er ook voor dat u online gevonden wordt, onder andere door publicatie van uw bedrijfsnaam op onze website. Bent u vertegenwoordigd op het consumentenportaal MijnGarage.be, dan bent u ook hier duidelijk herkenbaar als Qualified Diesel Specialist.

Ook Qualified Diesel Specialist worden?
Wilt u graag deelnemen aan EasyDiesel, profiteren van de voordelen en de naam Qualified Diesel Specialist dragen? Een slim besluit, want dat betekent meer kennis en meer klanten in uw werkplaats. Deelname is eenvoudig. EasyDiesel is een laagdrempelig programma en hanteert geen instaptarieven of contributie. Om de kwaliteit hoog te houden gelden er natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Vraag uw EasyDiesel grossier naar de mogelijkheden om Qualified Diesel Specialist te worden.