Over mijngrossier.be

Mijngrossier bezorgt razendsnel

Via mijngrossier.be kunt u op élk moment en vanaf elke computer de onderdelen en materialen bestellen die u nodig heeft.

In slechts drie stappen zijn uw bestellingen geplaatst…

1. Inloggen met persoonlijke code

Direct onder de knop inloggen kunt u uw persoonlijke code invullen. Dit hoeft u in principe maar één keer te doen; bij een volgend bezoek kan het systeem u herkennen. En dat werkt wel zo snel.  Heeft u nog geen code? Eén keer registreren is voldoende voor deelname. Vul het online aanmeldformulier in. Bent u aangesloten op het RDC intranet of de RDC Portal? Dan kunt u daar ook direct op de button van ‘mijngrossier’ klikken en uw RDC-gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken.

2. Zelf een grossier kiezen

Als u bent ingelogd kunt u een grossier uitkiezen waarbij u de bestelling wilt plaatsen. U toetst eerst uw postcodecijfers in. Er verschijnen dan vijf grossiers in beeld die hemelsbreed bij u in de buurt zitten. U klikt vervolgens op de grossier van uw keuze. Deze grossier komt bovenaan in het scherm te staan en alle bestellingen die u vanaf dat moment doet, komen automatisch bij deze grossier binnen.  U kunt altijd van grossier wisselen.

3. De bestelling samenstellen

Zodra u de grossier van uw keuze heeft geselecteerd, kunt u uw bestelling samenstellen. U kunt op chasisnummer zoeken en eventueel ook op automerk. Hierdoor weet u zeker dat u altijd voor de juiste onderdelen kiest die bij de betreffende auto passen. Als uw bestellijst compleet is, klikt u op de bestelknop. Vervolgens geeft u aan wanneer u de onderdelen in huis wilt hebben en u vult uw naam in. Uw bestelling wordt direct verzonden naar de grossier. Tot slot verschijnt er de bevestiging op het scherm. Dit formulier kunt u afdrukken voor uw eigen administratie, maar het wordt ook altijd bewaard in de orderhistorie van ‘mijngrossier’.

Extra voordelen

Autobedrijven die via ‘mijngrossier’ bestellen, sparen kadopunten. Met deze punten spaart u voor gratis gereedschap, elektronica en cadeaus. U vindt het in de ‘Kadoshop’. U spaart ook automatisch voor AutoToolspunten. Deze punten kunt u gebruiken om technische data en info via AutoTools op te vragen. Op mijngrossier.be vindt u bovendien iedere week een nieuwe Nu of nooit aanbieding. U kunt deze bijzondere, scherpgeprijsde aanbieding direct in uw bestellijst plaatsen.

 

 


 


 

 

 

Naam: *

Bedrijfsnaam: *

Ik ben een: AutobedrijfGrossier

Voorletters:

Tussenvoegsel:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer: (012-3456789) *

E-mailadres: *

Uw reactie: *

* verplicht veld