KostDat?

kost dat?Met de online offertemodule Kost Dat? verhoogt u in één keer uw serviceniveau naar de klant. Met deze module kan de automobilist op uw eigen website meteen de prijs voor reparatie- en/of onderhoudswerkzaamheden opvragen en vervolgens direct een afspraak inplannen. Het is alsof u 24 uur per dag bent geopend.


Met Kost Dat? geeft u de klant vooraf duidelijkheid en transparantie in uw prijzen voor reparatie en onderhoud aan zijn of haar auto. De prijzen die de offertemodule geeft zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat het arbeidsloon en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn inbegrepen. Het arbeidsloon kunt u zelf bepalen en instellen.


De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW. In de specificatie kan de klant tevens zien welke kosten vaak voorkomen bij de geselecteerde klus. Ook die genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bovendien maakt u het opvragen van de prijs erg eenvoudig. Drie simpele stappen zijn genoeg voor de automobilist om op uw website een offerte op te vragen en een afspraak in te plannen. De prijs staat vooraf vast, maar uiteraard kunt u zelf uw uurloon en APK tarief aanpassen.


Bent u een dag gesloten of bent u op vakantie? Op de website kunt u zelf aangeven wanneer u gesloten bent!

Voordelen voor uw klant:

  • Direct een prijsofferte op het scherm, afdrukbaar
  • Duidelijkheid en transparantie in prijzen voor reparatie en onderhoud
  • Direct een online afspraak inplannen
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Prijsgarantie op de offer