Lampjes

verlichtingvoorzijde header
  •  Wist u dat 30 procent van de verkochte autolampen niet voldoet aan de wettelijke Europese standaardeisen (ECE)? Bij drie van de tien lampen biedt de gloeidraad een zwakke helderheid. Dit resulteert in onvoldoende licht op de weg. Bovendien is bij veel lampen de gloeidraadpositie niet in orde. Het gevolg: te veel verblinding. Verder beschikken veel lampen over een onnauwkeurig ontwerp van de lampvoet, waardoor er eveneens te weinig licht op de juiste plaats valt.

    • Niet alle autolampen hebben dezelfde lichtopbrengst. Zelfs lampen met het ECE-merk kunnen een zwakke lichtbundel geven. Philips-autolampen projecteren een precieze en krachtige lichtbundel, dankzij een zeer nauwkeurig gloeidraadontwerp.

    • Let op: niet alle lampen met het ECE-merk voldoen aan de Europese kwaliteitsnorm. Philips fabriceert lampen met Original Equipment-kwaliteit en test elke lamp apart om aan de strengste ECE-eisen te voldoen.

    • Een lange levensduur is niet alle autolampen gegeven. Philips-lampen bieden een maximale levensduur, gecombineerd met optimale prestaties dankzij de vooruitstrevend gassamenstelling, het UV-kwartsglas en het exacte ontwerp van de gloeidraad en de lampvoet.

    • Alle Philips-autolampen zijn van hetzelfde kwaliteitsglas gemaakt. Het gaat hier om speciaal UV-kwartsglas dat bestand is tegen extreme temperaturen, explosiegevaar voorkomt en schadelijke UV-straling blokkeert.