HBase

Snel en simpel de juiste onderdelen vinden

                                

Dankzij de interactieve H-Base kunnen autobedrijven snel en simpel de onderdelen vinden die ze zoeken. De digitale onderdelencatalogus is enorm uitgebreid en kent meer dan 100.000 artikelen, 2 miljoen verknopingen en meer dan 11.500 autotypen. Naast een duidelijk omschrijving van de producten, bevat het vaak ook afbeeldingen en technische weergaven. Bijkomend voordeel: hierdoor is de kans klein dat u of uw klanten het verkeerde onderdeel bestellen.

Zoeken op model

H-Base is de kortste weg naar alle automaterialen. Binnen een paar muisklikken krijgt de garagehouder een helder overzicht van alle onderdelen van het ingevoerde model.

Universele onderdelen

In de H-Base staan ook alle artikelen die niet aan bepaalde autotypen gebonden zijn, zoals: kabelschoenen, draad, relais, schakelaars, zekeringen, lampen, accupoolklemmen, kabelbundelbanden en tapes. Deze sectie Universal Parts is onder andere te vinden onder de button alternatieven.

Patch verlenging DVD H-Base

Tot voor kort was het mogelijk om H-Base ook te consulteren via DVD. Echter zal er vanaf heden geen nieuwe DVD versie van de digitale onderdelencatalogus meer verschijnen. De laatste versie was deze van maart 2014. Daarom voorziet Mijngrossier een patch waarmee u de geldigheidsdatum van de huidige DVD (03/2014) kunt verlengen indien u dit wenst. Gelieve volgende stappen te ondernemen:

1. Sluit de H-Base DVD af indien dit nog niet het geval is
2. Download en installeer de patch (klik op ‘Run’ en volg de instructies)
3. Start de DVD terug op

De geldigheidsdatum wordt met een jaar verlengd. Let wel, het verlengen van de geldigheidsdatum geeft enkel updates van de prijzen en toegang tot de data. Er zullen geen updates van nieuwigheden verschijnen. Als u wél nieuwigheden wenst te ontvangen via de online versie van H-Base, kunt u HIER uw login en wachtwoord aanvragen indien u dit nog niet bezit.