Hapro

hapro header merken

Hapro is een oer-Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van dakkoffers. De dakkoffers van Hapro munten uit in kwaliteit en design. Alle aandacht is besteed aan vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. Oog voor detail en toepassing van de meest geavanceerde moderne materialen maken een Hapro dakkoffer tot een waardevolle investering in reiscomfort. Zorgeloos veilig reizen, met prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage.

productinformatie

Hapro Zenith
De slanke, aerodynamische vorm van de Zenith is ontworpen om door de wind te snijden. Dankzij de unieke aerodynamische randloze neus, wordt windegeruis duidelijk verminderd. Voor extra stevigheid is de randloze neus van de dakkoffer versterkt met een metalen dwarsprofiel.

zenith

Hapro Traxer
De Hapro Traxer heeft alles wat u mag verwachten van een comfortabel product. De Traxer combineert het beste op het gebied van veiligheid en functionaliteit.

traxer

 

Hapro Roady
De Hapro Roady is nestbaar, wat betekent dat de bodem omgekeerd in het deksel past, waardoor u veel opbergruimte bespaart.

roady

 

Hapro Probox
De Hapro Probox is de ideale dakkoffer voor het hele gezin. Met zoveel extra ruimte kan iedereen meenemen wat hij wil aan sportuitrusting, hobbyspullen, spelletjes en meer.

probox

Ga naar www.packgo.be