Febi

febi header

Bij Febi zeggen ze wel eens gekscherend: ‘Schud na 100.000 km aan een auto en zie wat er op de grond valt. Haal alle standaard vervangingsdelen zoals uitlaten en remdelen weg. Wat blijft er dan nog over? Dat is nou precies wat Febi levert.’ Bij Febi gaat het om een zeer uiteenlopend, soms ‘exotisch’, maar bovenal zeer omvangrijk pakket onderdelen dat elke monteur, soms dagelijks, nodig heeft. Of het nu gaat om bijvoorbeeld sensoren, subframerubbers, koelexpansievaten, koelwaterflenzen, een contactslot of een set motorsteunen. Dankzij mijngrossier.be kan nu alles op één adres besteld worden en is de tijdrovende gang naar de dealer niet meer nodig.
  Banner-3 Het bijzondere van de reeks Febi-producten die via mijngrossier.be besteld kan worden, is dat deze is samengesteld naar aanleiding van de werkplaatspraktijk.

Dit betekent dat er soms alleen voor een specifiek automodel een bepaald Febi-onderdeel beschikbaar is, omdat uit de praktijk blijkt dat dit vaak vervangen moeten worden. Elke monteur kent hiervan enkele voorbeelden. In dit verband valt bijvoorbeeld te denken aan de carburateurflens van een VW Golf, het contactslot van een Opel Astra of de stuurkolomschakelaar van een Peugeot 206.