Delphi

delphi header

Delphi is partner van 25 van de grootste autofabrikanten ter wereld en maakt daarvoor de orginele onderdelen. Voor meer dan 100 jaar leveren zij innovatieve onderdelen aan de markt. Mijngrossier.be levert onder andere Delphi EGR kleppen, bobines, lambdasensoren, brandstofpompen en elektronica.

delphi

Deplhi diagnose software

De elektronische systemen in moderne auto’s zijn complex en veelomvattend. Vooral als er sprake is van een veelvoud aan automerken in de werkplaats. Het zoeken naar sensoren en componenten is een tijdrovende klus, terwijl het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen zonder up-to-date diagnoseapparatuur helemaal niet te doen is. De alom erkende diagnoseapparatuur en software van Delphi biedt hiervoor een uitstekende oplossing.

Mijngrossier.be levert alle hardware en software van topleverancier Delphi en voegt daar een uniek component aan toe: een koppeling met de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools. Dit is een uitzonderlijke koppeling tussen probleemanalyse en probleemoplossing. Gebruikers van dit complete diagnoseplatform wordt daarmee een superieure totaaloplossing geboden.

Klik hier voor handleidingen en instructies.