Automotive Academy

Logo

Automotive Academy is het kennisinstituut voor de garagist. De bron van kennis voor garagist, mechanieker en baliepersoneel. Van assistent tot kader. In de volle breedte en volle diepte van het vak.
Wij bieden u lokaal en nationaal een compleet pakket praktijkgerichte trainingen. In nauwe samenwerking met uw vertrouwde grossier en met de beste opleiders. De trainingen gebeuren zowel op voertuigen als met diagnose panelen, afhankelijk van de opleidingen die u volgt. Laagdrempelig en altijd in de buurt. Automotive Academy draagt zorg voor uw training en biedt u de voordelen van een professioneel opleidingspaspoort.

Maar het gaat Automotive Academy niet om certificaten en niet om stempels.
U wilt dat uw brug vol staat met auto’s. U wilt de nieuwste problemen in een handomdraai oplossen. Automotive Academy helpt u klaar te zijn voor de toekomst. Met Automotive Academy onderscheidt u zich; u benut de meerwaarde
van professionals. U steekt euro’s en uren in kennis en kunde. Uw klant mag dat best weten. Laat zien waarin u uitblinkt. Autotechniek is namelijk een zaak van professionals. Ware professionals onderhouden hun kennis. En kennis vraagt om erkenning.

 

Button - Lees meer1Button - Schrijf u inButton - Kennistest