Reparatiewijzer

Reparatiewijzer is een grote probleemoplossende database voor sleutelend België en wordt gevoed door. Auto’s worden steeds comfortabeler, veiliger en schoner. Al die geraffineerde techniek heeft echter een nadeel: het aantal lastige storingen groeit explosief. Vervelend voor de automobilist, maar ook voor de werkplaats die zoekuren zelden in rekening kan brengen.

Autobedrijven die hun rendement willen verbeteren hoeven niet meer uren te zoeken naar de oplossing van een autotechnisch probleem. Raadpleeg voortaan eerst Reparatiewijzer, want als dit specifieke probleem in een andere werkplaats al eens is voorgekomen, dan is er een grote kans dat die ervaring dan is opgeslagen in Reparatiewijzer met oplossing.

Deze catalogus, met antwoord op duizenden complexe, maar voertuigspecifieke problemen gebaseerd op praktijkervaringen, biedt direct en sneller oplossingen voor veel voorkomende problemen bij auto’s (autotype specifiek, en op chasisnummer te vinden). Daarmee bespaart een garage zich een hoop tijd en gepieker. Het voorkomt fouten en dus kosten en ergernis. De Reparatiewijzer is voor en door autotechnici samengesteld.

Opgeloste storingen en mankementen zijn gerangschikt op merk, model, bouwjaar, brandstof en cilinderinhoud. U kunt ook zoeken op probleemsoort of een eigen zoekterm kiezen. Binnen een paar muisklikken staat de oplossing van dit specifieke probleem of vergelijkbare storingen op uw scherm. Reparatiewijzer beschrijft in klare taal het probleem, de oplossing en geeft relevante tips, praktische werkplaatstips en waardevolle foto’s , tekeningen of documenten die de autotechnicus snel op weg helpen.